Over Helen,

Creatief & strategisch webdesigner

In 2015 startte ik als HSP coach en bouwde mijn eigen website. Mijn vader sprak toen de legendarische woorden uit: “Je kunt altijd nog websites maken!” Hij had een vooruitziende blik.

Drie jaar later maakte ik een online coachprogramma en weer was het de techniek waar ik blij van werd. En helemaal toen creativiteit en techniek samenkwamen.

Over mij vierkant

Waar gaat jouw vuur van aan?

“Ik vind het geweldig om in pyjama achter mijn laptop te fröbelen.”

Dat was mijn antoord toen mijn coach deze vraag stelde. En dat was de start van een nieuw bedrijf. Ik volgde een opleiding tot technisch VA, waarin ik werd opgeleid tot allround online ondernemer. Het allerleukste vond ik om websites te maken. Hier kon mijn creatieve brein naar hartelust creeëren. Inmiddels ben ik opgeleid tot strategisch webdesigner. Design, bouwen en strategie, alles komt nu samen!

In totaal ben ik al zeven jaar ondernemer en heb ik een shift gemaakt van een offline coach naar een volledig online ondernemer.

Ik heb online programma’s gemaakt, ebooks geschreven en vormgegeven, mailfunnels ingericht en websites ontworpen en gebouwd.

Ik weet wat er allemaal komt kijken bij een online business. Ik vind het superleuk om samen te kijken wat bij jou past en hoe we jouw nieuwe website in zetten als onderdeel van jouw marketingstrategie.

Wat mijn kracht is, is dat ik mij helemaal inleef in jouw verhaal. Ik voel mensen aan, ik leef mij in, dat gaat vanzelf. Ik tune in op jou, op jouw boodschap en wat jij wil overbrengen. Dit vertaal ik naar een design en strategie.

Ik hou van connecten, ik ben een extravert persoon dus regelmatig in verbinding met jou blijven vind ik heel erg belangrijk. Meestal online maar als de kans er is vind ik het ook superleuk om elkaar live te ontmoeten.

Maar het daadwerkelijk aan de slag gaan met een website, doe ik heerlijk in mijn eentje vanuit mijn eigen huis en rust.

Ik doe waar ik gelukkig van word. Jij ook?

 

Hier is het allemaal mee begonnen…op de bank achter de laptop fröbelen in pyjama!