Althans zo begon het…

 

Ik maakte een account aan op Tiktok zodat ik de dansen van mijn dochter kon zien. Ik vind het namelijk heerlijk om haar te zien dansen. Ondertussen zag ik ook lifehacks, schattige hondenfilmpjes en…

ondernemers.

Een paar weken geleden kwam ineens L’OYE Cosmetics op mijn tijdlijn.
Een leuke vlotte vrouw die vertelde dat zij 350 kleuren oogschaduw hebben en dat je zelf je eigen palette kunt samenstellen. Ook vertelde zij over minerale make-up, waarmee je er in tien minuten leuk, natuurlijk en verzorgd uit kunt zien. Allemaal natuurlijke ingrediënten en vegan en dierproefvrij.

Wist je dat ik vroeger voor schoonheidsspecialiste heb geleerd?

Ik kreeg direct weer helemaal zin om met make-up te beginnen!

Haar bedrijf bestaat al zeven jaar en vooral op Facebook heeft zij een groot bereik met een community die uit ruim 6.000 enthousiaste vrouwen bestaat, haar fanbase!

En nu dan sinds kort op Tiktok waar ze een hele nieuwe doelgroep bereikt en ik ben geïnspireerd.

In ieder filmpje maakt zij zich op en laat zo zien hoe makkelijk het is. Zij doet het voor en benoemd ook iedere keer dat je al je kleur- of productvragen via de whatsapp advieslijn kunt stellen. Waar ze ook nog eens iedere dag van 08.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond bereikbaar zijn (ja ook in het weekend).

Hoe klantvriendelijk en servicegericht is dat?

Zij maakt meerdere filmpjes per dag, gaat regelmatig live en zoekt de interactie op met haar kijkers. Vervolgens stuurt ze hen naar haar website voor een gratis proefpakketje van de minerale make-up.
Maar omdat zij iedere keer weer die 350 kleuren laat zien en hoe je ze kunt gebruiken, is de verleiding gewoon te groot om niet ook een paar kleurtjes oogschaduw te bestellen.
Vervolgens komt zij weer voorbij op je tijdlijn met een nieuwe look en voordat je er erg in hebt zit de volgende bestelling alweer in je winkelwagentje. Heb ik gehoord hoor 😉

Ik vind dat dus ontzettend inspirerend om te zien. Niet alleen businesswise heel slim want je wilt steeds meer, maar zij geeft haar klanten ook zelfvertrouwen, zelfliefde en selfcare.

Waar krijg jij inspiratie door?

Leuk als je het in een reactie hieronder met mij wil delen!

Heb je een andere vraag voor mij? Stuur een mail naar welkom@helenviringwebdesign.nl